Δαχτυλίδια με Swarovski: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε το καλοκαίρι

δαχτυλιδια swarovski στη παραλια

Τα δαχτυλίδια είναι γενικά από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα, καθώς μπορούμε να τα βλέπουμε πάνω μας ανά πάσα ώρα και στιγμή, σε αντίθεση για παράδειγμα με τα κολιέ και τα σκουλαρίκια που απαιτούν καθρέφτη. Έτσι, χαιρόμαστε να τα καμαρώνουμε στα δάχτυλα μας και τώρα που η μόδα επιτάσσει εντυπωσιακά δαχτυλίδια ένας λόγος παραπάνω να θέλουμε να τα φοράμε συνεχώς και να επιλέγουμε ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια. Τα δαχτυλίδια με Swarovski είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα του πόσο μπορεί να αλλάξει το χέρι μας, πόσο πιο ξεχωριστό μπορεί να δείξει χάρη σε ένα κομψό κομμάτι σε όποια απόχρωση θελήσουμε.
Μήπως, όμως, τώρα που καλοκαιριάζει πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τα δαχτυλίδια μας με Swarovski; Γνωρίζετε τι προφυλάξεις πρέπει να πάρουμε, ώστε να μη δούμε το λαμπερό κρύσταλλο να θαμπώνει ή ακόμα και να καταστρέφεται εντελώς; Μπορούμε να τα φοράμε συνέχεια ή μήπως σε κάποιες φάσεις πρέπει να τα βγάζουμε; Διαβάστε παρακάτω για όλες τις απαντήσεις.

Μπορούν να φορεθούν στην παραλία;

Μια ερώτηση που αφορά σίγουρα όλα τα κοσμήματα με Swarovski είναι αν μπορούν να φορεθούν στην παραλία και να έρθουν σε επαφή με την άμμο. Σίγουρα, αυτή η ερώτηση είναι ακόμα πιο επιτακτική για τα δαχτυλίδια με Swarovski, τα οποία εκ των πραγμάτων έρχονται σε ακόμα μεγαλύτερη επαφή με πιθανούς παράγοντες καταστροφής τους. Η απάντηση, λοιπόν, είναι ότι μπορείτε να τα φοράτε στην παραλία, αν δεν σκάβετε στην άμμο. Η έντονη επαφή με την άμμο μπορεί να τα χαράξει.

swarovski δαχτυλιδια στη παραλια

Πρέπει να προστατεύονται από την ηλιακή ακτινοβολία;

Από την άλλη, η ηλιακή ακτινοβολία δεν κάνει καθόλου κακό στα κρύσταλλα Swarovski. Αντίθετα, το φως του ήλιου, όταν πέσει πάνω τους θα τα κάνει να λάμψουν ακόμα περισσότερο και θα αναδείξει τους ιριδισμούς τους. Οπότε φορέστε τα άφοβα ακόμα και το καταμεσήμερο στο νησί!

Μπορώ να μπω στη θάλασσα μαζί τους;

Το νερό της θάλασσας καλό είναι να μην έρχεται σε επαφή με τα κρύσταλλα. Όπως και η άμμος, έτσι και το αλάτι είναι κοπτικά υλικά που ενδέχεται να χαράξουν την επιφάνειά τους. Αν, παρά όλα αυτά, το δαχτυλίδι σας βραχεί, τότε πρέπει να του ρίξετε αμέσως γλυκό νερό και να το σκουπίσετε με ένα καθαρό και απαλό πανί.

θαλασσα

Πρέπει να τα βγάζω όταν πλένω τα χέρια μου ή στο ντους;

Το καλοκαίρι πλένουμε τα χέρια μας πολλές φορές περισσότερο σε σχέση με το χειμώνα. Οπωσδήποτε, το να βγάζετε κάθε φορά τα δαχτυλίδια είναι λίγο ταλαιπωρία, ειδικά αν φοράτε πολλά. Καλό, όμως, είναι να το κάνετε, όπως και όταν κάνετε ντους. Τα κρύσταλλα Swarovski ιδανικά δεν πρέπει να διαβρέχονται, αλλά να σκουπίζονται με ένα λινό ή βαμβακερό ύφασμα. Η σαπουνάδα μπορεί να τα θαμπώσει ακόμα και σε ανεπανόρθωτο βαθμό.

Μάθετε περισσότερα για τα δαχτυλίδια με swarovski