Πώς να φορέσετε τα track pants της Stone Island

stone-island-logo

Το casual στυλ είναι η απόλυτη μόδα της εποχής και αντικατοπτρίζεται σε διάφορες επιλογές. Από την κυριαρχία του τζιν μέχρι τα λατρεμένα sneakers, το ζητούμενο είναι πώς να νιώθουμε άνετα, όσο αναδεικνύουμε το στυλ μας. Ένα κλασικό παράδειγμα του πώς το sporty casual μπορεί να γίνει chic είναι τα track pants της Stone Island. Τα λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή, επειδή μπορούν και συνδυάζουν δύο χαρακτηριστικά, τα οποία εκ πρώτης όψεως ίσως να έμοιαζαν αντίθετα. Από τη μία, έχουν την άνεση της φόρμας, με ελαστική μέση και μανσέτες, και από την άλλη δεν μοιάζουν με τη φόρμα, με την οποία θα πήγαινες στο γυμναστήριο. Η σύνθεση και ο σχεδιασμός τους τα κάνει να δείχνουν ως καλαίσθητα παντελόνια, των οποίων ο στόχος είναι να είναι βολικά όλη την ημέρα.

Πώς ακριβώς, όμως, μπορούμε να φορέσουμε αυτό τον πρωτότυπο τύπο παντελονιού για πολλά διαφορετικά στυλ;

Stone Island Track Pants

Tips για να τα φορέσετε σωστά

  • Τα track pants χρειάζονται προσοχή στην επιλογή του παπουτσιού. Η προφανής και πιο κατάλληλη επιλογή είναι τα sneakers, από τα αθλητικά παπούτσια για jogging μέχρι τα all-day sneakers που φοριούνται ακόμα και βράδυ.
  • Προσέξτε το μέγεθος του παντελονιού. Το πολύ στενό δεν ταιριάζει σε αυτού του είδους τα παντελόνια, ενώ το πολύ φαρδύ δεν θα κολακεύει καθόλου το σώμα και θα κάνει το σύνολο να μοιάζει αφρόντιστο.
  • Αποφύγετε τα υπερμεγέθη φούτερ από πάνω για τον ίδιο λόγο.
  • Για τις ανοιξιάτικες μέρες, ένα T-shirt είναι η πιο αθλητική επιλογή, όμως σας προτείνουμε και το συνδυασμό με πόλο μπλουζάκι για πιο chic στυλ. Της μόδας είναι και το μπλουζάκι με λαιμόκοψη.
  • Για τις πιο κρύες μέρες, το πανωφόρι χρειάζεται προσοχή. Το μπουφάν θα δημιουργήσει ένα αθλητικό στυλ που ταιριάζει για το γυμναστήριο ή τον πρωινό καφέ, όμως υπάρχουν και άλλες προτάσεις, όπως το τζιν ή το δερμάτινο μπουφάν καθώς και τα bomber jackets.
  • Για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις με prints, είναι προτιμότερο να φορέσετε T-shirts με prints και να αφήσετε το παντελόνι και τα παπούτσια σε απλές γραμμές.
  • Τα track pants της Stone Island, επειδή είναι φτιαγμένα από φίνα υλικά και σχεδιαστικά προωθούν το λιτό στυλ, ταιριάζουν εξαιρετικά με χρωματιστές κάλτσες που προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά στο outfit.
  • Η διχρωμία αναδεικνύει το look, οπότε φορέστε ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι με σκούρο μπλουζάκι ή το αντίστροφο.
  • Για ένα hipster look, συνδυάστε τα track pants με φουλάρι.
  • Για street look, χρειάζεστε απλά το μαύρο παντελόνι της Stone Island, ένα άσπρο μπλουζάκι με λαιμόκοψη και Stan Smith.
  • Τα track pants της Stone Island μπορούν να φορεθούν και στο γραφείο με τις κατάλληλες επιλογές, όπως ένα σπορ άσπρο πουκάμισο και παπούτσια τύπου tan bucks. Για αυτό το συνδυασμό, όμως, θα πρέπει το παντελόνι να είναι σε στενή γραμμή.

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα Stone Island ρούχα στο www.hionidis.com