4 λόγοι που λατρεύουμε τα παιδικά αξεσουάρ 3 Sprouts

 

Αν κάποιος δεν είναι γονιός, αποκλείεται να γνωρίζει τα παιδικά αξεσουάρ 3 Sprouts. Και είναι πραγματικά κρίμα, επειδή αυτά μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι ενός ενήλικα, αν θέλει να δώσει μια χαρούμενη νότα στη διακόσμησή του. Καλάθια απλύτων, κουτιά παιχνιδιών, θήκες για το καρότσι, κρεμάστρες και θήκες για σνακ είναι μερικά μόνο από όσα προσφέρει η 3 Sprouts και βοηθούν πολύ στην καθημερινότητά του έναν γονιό και όχι μόνο. Εμείς τα λατρεύουμε και μόνο που τα βλέπουμε, όμως εκτός από αυτό έχουμε πολλούς ακόμα λόγους να τα επιλέξουμε!3 sprouts koutia paixnidion

 

Είναι πολύ βολικά

Το βασικότερο χαρακτηριστικό της 3 Sprouts είναι ότι προσφέρει λύσεις που δεν είχε κανείς σκεφτεί προηγουμένως. Κρεμαστές θήκες που εφαρμόζουν πίσω από την πόρτα του παιδικού δωματίου για έξτρα χώρο, θήκες για να μπαίνει το σάντουιτς και να διατηρείται φρέσκο για ώρες, υφασμάτινες σακούλες που προσαρμόζονται στο καρότσι με όλα τα απαραίτητα, θήκες για καλλυντικά και πάνες και κουτιά παιχνιδιών σε διάφορα μεγέθη είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα της 3 Sprouts, τα οποία λύνουν με ευφάνταστο τρόπο πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζει συνεχώς ένας γονιός.

3 sprouts thiki gia karotsi

 

Είναι πανέμορφα

Καλή η άνεση και η ευχρηστία, όμως ακόμα καλύτερα όταν το αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε μας φτιάχνει τη μέρα. Όλα τα είδη της 3 Sprouts έχουν πάνω τους υπέροχα σχέδια από διάφορα ζωάκια. Σκαντζόχοιροι, ρακούν, ρινόκεροι, φίδια, πρόβατα, αλεπούδες, χταπόδια, ζέβρες και ελαφάκια σε φωτεινά και ανοιχτόκαρδα χρώματα είναι η ιδανική προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο που αμέσως αποκτά μια ανάλαφρη νότα, όπως αξίζει στο αγγελούδι μας.

3 sprouts kouti paixnidion

 

Είναι άριστης ποιότητας

Στα παιδικά αξεσουάρ η ποιότητα πρέπει να είναι όχι απλώς καλή. Πρέπει να είναι άριστη. Διαφορετικά, το κουτί παιχνιδιών μετά από μερικές φορές χρήσης και γεμίσματος με δεκάδες παιχνίδια θα σκιστεί, ενώ το καλάθι των άπλυτων, το οποίο παρεμπιπτόντως πλένεται και το ίδιο, θα ανοίξει ή θα ξεβάψει μετά από μερικά συχνά πλυσίματα. Όλα, όμως, τα προϊόντα της 3 Sprouts είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, τα οποία αντέχουν την εξαντλητική χρήση που τους γίνεται και μοιάζουν σαν καινούρια ακόμα και μετά από χρόνια.

3 sprouts fagito

 

Είναι οικονομικά

Θα περίμενε κανείς ότι τα είδη της 3 Sprouts θα είναι πολύ ακριβά, ακριβώς επειδή η ποιότητά τους είναι τόσο υψηλή. Η πραγματικότητα, όμως, είναι εντελώς διαφορετική. Όλα τα παιδικά αξεσουάρ οργάνωσης δωματίου και φαγητού διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές, ώστε να είναι προσιτά σε όλους. Αν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι χάρη στην ανθεκτικότητά τους μπορούν να χρησιμοποιούνται για χρόνια, τότε αποτελούν μια πραγματική επένδυση που εντυπωσιάζει με το αμελητέο της κόστος.

Δείτε όλα τα προϊόντα της 3 Sprouts και τις εκπτώσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο εδώ.