Εξοπλισμός αισθητικής: Τι να προσέξετε κατά την αγορά του

Περιποίηση γυναικείου προσώπου με μηχάνημα αισθητικής

Για να μπορείτε να παρέχετε επαγγελματικές αισθητικές υπηρεσίες, ο αξιόπιστος και προηγμένος εξοπλισμος αισθητικης είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε με ακρίβεια τι χρειάζεστε και τι μπορεί να αντέξει ο προϋπολογισμός σας, προτού αγοράσετε οποιαδήποτε συσκευή. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στο σχεδιασμό και την έρευνα, ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα. Διαβάστε στον παρακάτω οδηγό πώς πρέπει να κινηθείτε στην αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού αισθητικής βήμα βήμα.

Καθορισμός του budget

Όταν καθορίζετε τον προϋπολογισμό για την αγορά μηχανημάτων αισθητικής, πρέπει να λάβετε υπόψη όχι μόνο το κόστος αγοράς αλλά και το κόστος συντήρησης σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μαζί και με τα απαραίτητα αξεσουάρ. Έτσι, θα μπορέσετε να έχετε εποπτεία της συνολικής δαπάνης και να μπορέσετε να βγάλετε ένα πλάνο για το πότε θα την ξεπληρώσετε και θα την αποσβέσετε ολοσχερώς. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα, τόσο πιο άμεσα θα μπορέσετε να αρχίσετε την απόσβεση, οπότε αναζητήστε για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Γυναίκα κάνει λογιστικούς υπολογισμούς

Αξιολόγηση των αναγκών

Εστιάστε περισσότερο στον κλασικό εξοπλισμό που είναι αξιόπιστος και ευέλικτος στη χρήση. Τα πιο πειραματικά και πρωτοποριακά μηχανήματα μπορείτε να τα αγοράσετε σε δεύτερο χρόνο ή να τα κρατήσετε για δευτερεύοντες σκοπούς. Το ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες του ιατρείου ή του κέντρου αισθητικής εξαρτάται φυσικά από το πελατολόγιό σας και στοιχεία, όπως αν πρόκειται για γυναίκες ή άντρες, ηλικιωμένους ή νέους ασθενείς κλπ.

Γυναικείο πρόσωπο με μαύρη μάσκα

Δημιουργία και έλεγχος λίστας

Όταν δημιουργείτε μια λίστα με όλο τον εξοπλισμό αισθητικής που πρέπει να αγοράσετε, φροντίστε να κατηγοριοποιήσετε όσα θα χρειαστείτε. Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε έναν τακτικό έλεγχο σε αυτή την οργανωμένη λίστα, για να είστε σίγουροι για το τι είναι πράγματι αναγκαίο.

Άνδρας φτιάχνει λίστα

Εναρμόνιση με όλη την επιχείρηση

Εκτός από το τεχνικό κομμάτι του εξοπλισμού, καλό είναι να αναλογιστείτε και το αισθητικό μέρος, ώστε ο εξοπλισμός αισθητικής να ταιριάζει με το συνολικό design της επιχείρησης. Για παράδειγμα, αν απευθύνεστε σε γυναίκες, καλό είναι ο εξοπλισμός σας να έχει καμπύλο σχήμα και απαλό άγγιγμα, καθώς και ζεστά και φιλόξενα χρώματα. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα επιλογών, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να επιλέξετε εξοπλισμό που ταιριάζει με τη συνολική εμφάνιση της επιχείρησής σας.

Γυναίκα ιατρός με ιατρικό εξοπλισμό στο ιατρείο της

Υψηλή ποιότητα

Ο εξοπλισμός αισθητικής υψηλής ποιότητας σας εγγυάται ότι θα μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε για καιρό απρόσκοπτα, οπότε η απόσβεση θα έρθει αμεσότερα σε σχέση με φθηνότερα μηχανήματα, τα οποία όμως θα βγάζουν συνεχώς προβλήματα και θα χρειάζονται επισκευή. Αν το budget σας δεν αρκεί για κάτι τέτοιο, τότε υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός ή το leasing.

Γυναικεία πόδια και μηχάνημα αισθητικής

Τοποθεσία

Αν βρείτε τον πάροχο του εξοπλισμού online, πρέπει να σκεφθείτε αν ο εξοπλισμός μπορεί να μετακινηθεί και να αποσταλεί μακριά. Ορισμένοι πάροχοι αποστέλλουν τον εξοπλισμό σε κομμάτια, οπότε πρέπει να τον συναρμολογήσετε. Αυτό, όμως, μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο, αφού είναι πολύπλοκη εργασία και ίσως θα πρέπει να προσλάβετε κάποιον, για να σας την κάνει. Επιπλέον, αν η συναρμολόγηση δεν γίνει σωστά, ενδέχεται να προκληθούν ανεπανόρθωτες βλάβες στη συσκευή.

Το παρόν συντάχθηκε με τη συμβολή της εταιρείας ιατρικού εξοπλισμού alphaMED.