Αποδράστε με τους Αγαπημένους σας με τα ΚΤΕΛ

bus-family-barcroft

Για καθημερινές και το Σαββατοκύριακο αποδράσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, επιβάλλεται να εμπιστευτείτε μόνο τα ΚΤΕΛ. Οι διακοπές και τα Σαββατοκύριακα είναι πάντοτε ένας καλός λόγος για να περνάμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας. Η πηγή ευτυχίας στις ζωές μας είναι τα αγαπημένα μας πρόσωπα, επομένως έχει ζωτική σημασία μερικές φορές να τους προσφέρουμε ποιοτικό χρόνο. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι ξοδεύοντας χρόνο μαζί τους πηγαίνοντας σε όλα τα αγαπημένα τους μέρη όπου όχι μόνο μπορούμε να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε, αλλά και να ξεχάσουμε τις έγνοιες της καθημερινής ρουτίνας.

Τα ΚΤΕΛ με τον στόλο οχημάτων τους είναι στη διάθεση όσων θέλουν να σχεδιάσουν τα ταξίδια και τις μετακινήσεις τους ανά την Ελλάδα. Τέτοιες υπηρεσίες προσφέρουν εξατομικευμένα προνόμια ανάλογα με τον αριθμό και τον τύπο των ταξιδιωτών, τις τοποθεσίες που σκοπεύουν να επισκεφτούν και την απόσταση που θέλουν να καλύψουν, τον αριθμό των ημερών που σχεδιάζουν να ξοδέψουν σε κάποιο μέρος και το είδος των ανέσεων που επιθυμούν να εξασφαλίσουν. Αυτές οι υπηρεσίες δεν μεταφράζονται σε απλά λεωφορεία αλλά σε πολυτελή πούλμαν με οθόνη LCD, καθίσματα με ρυθμιζόμενη πλάτη, θήκες, τουαλέτα, κλιματισμό και μία σειρά ακόμη προηγμένα χαρακτηριστικά. Τα πούλμαν μεταφέρουν τους επιβάτες οπουδήποτε θέλουν να πάνε δίχως να ανησυχούν για το που θα πάνε και το πως θα φτάσουν εκεί. Με τα πούλμαν θα πείτε αντίο στην συμφόρηση και το αλαλούμ. Πολλές οικογένειες προτιμούν να κλείνουν εισιτήρια μετ” επιστροφής για γονείς και παιδιά επωφελούμενες των εκπτώσεων που ισχύουν.

Τα υπερσύγχρονα ΚΤΕΛ του σήμερα δίνουν την ευκαιρία στον μέσο Έλληνα να ταξιδέψει παντού στην Ελλάδα γρήγορα και οικονομικά. Η εκτόξευση της τιμής των καυσίμων και το υπέρογκο κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αναγκάζει όλο και περισσότερο κόσμο να εγκαταλείψει την μέχρι πρότινος προσφιλή του συνήθεια να μεταβαίνει προς οποιοδήποτε προορισμό της χώρας με το αυτοκίνητο. Τα ΚΤΕΛ έχουν μπει δυναμικά εδώ και πολλά χρόνια στην εξίσωση αναβαθμίζοντας χρόνο με το χρόνο της υπηρεσίες τους με στόχο την ποιοτική, οικονομική και άνετη μετακίνηση των Ελλήνων προς κάθε προορισμό της χώρας.

Μέσω ενός πολυδαίδαλου συγκοινωνιακού πανελλαδικού δικτύου, τα ΚΤΕΛ ταξιδεύουν τον Έλληνα με ασφάλεια σε όλες τις πανέμορφες τοποθεσίες της χώρας. Για να ενημερωθείτε για όλα τα δρομολόγια της χώρας, αρκεί να επισκεφτείτε τους ανά περιφέρεια και περιοχή ιστότοπους των ΚΤΕΛ και να πλοηγηθείτε στις σελίδες τους.

Το ταξίδι μετρά και όχι ο προορισμός, με τα ΚΤΕΛ να εγγυώνται την ποιοτική και άνεση μετάβαση του κοινού, με ενδιάμεσες πάντα στάσεις και ανταποκρίσεις, σε όλη τη χώρα. Τα πούλμαν έχουν εκσυγχρονιστεί ενώ καταβάλλεται προσπάθεια ώστε οι υπάρχοντες σταθμοί των ΚΤΕΛ είτε να ανανεωθούν είτε να αντικατασταθούν με νέους.

Με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες του επιβάτη και χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, τα ΚΤΕΛ ταξιδεύουν τις αισθήσεις σε μία χώρα που μόνο άφθονες συγκινήσεις έχει να προσφέρει. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ταξιδέψετε προς οποιοδήποτε προορισμό της χώρας, σκεφτείτε μονάχα τα ΚΤΕΛ που είναι συνώνυμο της οικονομίας, της ασφάλειας και της ποιότητας στις μετακινήσεις πανελλαδικά.