Γιατί να Εμπιστευτείτε τα ΚΤΕΛ;

ktel-3

Όταν επιθυμείτε να κυκλοφορήσετε ανά την Ελλάδα, σίγουρα χρειάζεστε το καλύτερο δυνατό μεταφορικό μέσο. Προς αυτήν την κατεύθυνση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα ΚΤΕΛ, τα οποία έχουν άπειρα δρομολόγια προς όλη τη χώρα, σε συγκεκριμένες ώρες και με ακριβείς στάσεις. Τα ΚΤΕΛ δεν αποκλίνουν ποτέ από τα δρομολόγια τους και αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να τα εμπιστευτείτε οπουδήποτε και αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα. Αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε για τα πλεονεκτήματα των ΚΤΕΛ έναντι όλων των άλλων μέσων μεταφοράς, τότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Άνεση

Πράγματι, αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος που τα ΚΤΕΛ χαίρουν της προτίμησης των ταξιδιωτών στις μέρες μας. Όταν κάνετε κράτηση για κάποιο δρομολόγιο και δηλώνετε ποια διαδρομή επιθυμείτε να ακολουθήσετε στην επικοινωνία σας με το πρακτορείο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτε άλλο. Γνωρίζετε από την αρχή ότι βρίσκεστε σε ασφαλή χέρα ενώ όταν υπάρχει μεγάλο ταξιδιωτικό γκρουπ, παρότι η διαχείριση της ζήτησης των εισιτηρίων μπορεί να αποτελεί ζήτημα, τέτοια προβλήματα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα από τα ΚΤΕΛ.

Μεγάλα γκρουπ

Όταν θέλετε να ταξιδέψετε προς κάποιον προορισμό της χώρας με μεγάλο γκρουπ, τότε τα ΚΤΕΛ είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας. Τα ΚΤΕΛ διαθέτουν μεγάλο στόλο από πούλμαν, τα οποία έχουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι ιδανικά για άνετα ταξίδια και οργανωμένες εκδρομές προς κάθε μέρος.

Οικονομία

Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας και με σεβασμό απέναντι στην οικονομική δυσπραγία των Ελλήνων, τα ΚΤΕΛ έχουν κατορθώσει να διατηρήσουν τις τιμές των εισιτηρίων σε πολύ χαμηλά επίπεδα καθιστώντας τα ταξίδια εφικτά για όλες τις κοινωνικές τάξεις. Μάλιστα, για φοιτητές και ανέργους υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις ενώ για κρατήσεις εισιτηρίων μετ” επιστροφής οι τιμές είναι ακόμη χαμηλότερες.

Σύγχρονα οχήματα

Η αίσθηση της διαφοράς στην ποιότητα που αποκομίζει κάποιος όταν ταξιδεύει με τα ΚΤΕΛ, είναι διάχυτη. Τα πούλμαν είναι εξαιρετικά άνετα και υπάρχει άφθονος χώρος ανάμεσα στα καθίσματα. Αν υπάρχει κάποιο άτομο με κινητικά προβλήματα, τότε υπάρχει η επιλογή για αναπηρικό αμαξίδιο. Οι οδηγοί είναι άρτια εκπαιδευμένοι και μεταφέρουν τους επιβάτες με ασφάλεια σε κάθε προορισμό της Ελλάδας. Εξυπακούεται δε ότι τους θερινούς μήνες, όταν και η ζήτηση είναι αυξημένη και η ζέστη αφόρητη, το περιβάλλον των πούλμαν είναι δροσερό με την θερμοκρασία να ελέγχεται στο απόλυτο για ένα άνετο και απολαυστικό ταξίδι.

Διαθεσιμότητα εισιτηρίων

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εύρος του στόλου των οχημάτων των ΚΤΕΛ, σε συνδυασμό με την μεγάλη διαθεσιμότητα δρομολογίων, καθιστά σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο να μην εξασφαλίσετε εισιτήριο ακόμη και αν κάνετε την κράτησή σας μία με δύο ημέρες πριν. Όταν προγραμματίζετε κάποια μετακίνησή σας στην επαρχία αιφνιδίως, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει πάντα ένα πούλμαν των ΚΤΕΛ που θα σας περιμένει στο σταθμό της προτίμησής σας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, αν θέλετε να ταξιδέψετε και να απολαύσετε την αληθινή μαγεία της Ελλάδας με έναν άνετο και οικονομικό τρόπο, τότε τα ΚΤΕΛ θα γίνουν ο «Μεσσίας» σας. Τα ΚΤΕΛ είναι ο εθνικός φορέας των μετακινήσεων του Έλληνα προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες που χρόνο με το χρόνο βελτιώνονται προς όφελος του επιβατικού κοινού.